Se alla nätverk
MALMÖ

HR-chefsnätverket i Malmö

Om nätverket

I det här nätverket kan du som är HR-chef vara med och diskutera frågor och utmaningar som du tampas med i din organisation

Exempel på teman som diskuteras är:

• Rekrytering via sociala medier
  • Personalomsättning
  • Chefsutbildningar: Vad händer efteråt? Blir det någon varaktig förändring i ledarskapet? Vad förväntas av utbildningen och hur paketerar man den?
  • Besvärliga beteenden/Uppsägning på grund av personliga skäl: Hur går man tillväga?
  • Ledarskap: Vilka program finns för ledarskapsutveckling? Vilka är ledarskapskriterierna? Vad innebär ledarrollen?
  • Dagliga och utmanande små och stora HR-frågor

Nätverket träffas i Malmö med omnejd drygt tre gånger per termin (ca 75 minuter/träff). Du förväntas delta aktivt i nätverket. Roterande värdskap tillämpas och gruppen sätter agendan gemensamt

Målgrupp

Nätverket HR Chef riktar sig till dig som är HR Chef med eller utan ansvar för en HR-stab. Du har det övergripande ansvaret för alla HR-frågor i ditt företag/din organisation och arbetar framförallt strategiskt men även operativt i vissa sammanhang.

Intagningsperiod

Intagning sker löpande under året.

Pris

Ett nätverk ingår i avgiften för dig som är HR PRO-medlem. Vill du vara med i flera nätverk är nätverksavgiften 1500kr/år.

Nätverksansökan

Vänligen observera att du behöver vara HR PRO-medlem i Sveriges HR Förening för att kunna delta i våra nätverk.
  • Beskrivning av dig själv, vad din roll är idag, dina kompetenser samt erfarenhet.
  • Hidden