Se alla nätverk
DIGITALT NÄTVERK

Generella HR-nätverket

Om nätverket

Nätverket vänder sig till dig som arbetar brett med HR-frågor och söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag.

Exempel på teman som nätverket har diskuterat är:

• Krishantering
  • Intern kommunikation
  • Feedback och ledarskap
  • Rekrytering och introduktion
  • Digitalisering och AI
  • Kompetensutveckling

Ett digitalt nätverk – delta där du är

Detta är ett digitalt nätverk och träffarna kommer att ske genom teams eller annan digital plattform ungefär 1 gång i månaden.

Målgrupp

Nätverket vänder sig till dig som har ett brett ansvar inom HR, både strategiskt och operativt. Du arbetar inhouse som HR-generalist eller motsvarande.

Avgift

Ett nätverk ingår för dig som är HR PRO-medlem. Vill du vara med i flera nätverk är nätverksavgiften 1500kr/år.

Ansökan Nätverk

Vänligen observera att du behöver vara HR PRO-medlem i Sveriges HR Förening för att kunna delta i våra nätverk.
  • Beskrivning av dig själv, vad din roll är idag, dina kompetenser samt erfarenhet.