Bli studentmedarbetare på något av våra event!

Som student är du otroligt viktig för både vår och hela HR-professionens framtid. För att du skall få en så bra start som möjligt i din karriär inom HR har vi skapat mötesplatser där du som student får möjlighet att träffa de som arbetar med HR idag. Några av dessa mötesplatser är HR Dagarna, HR Galan, Forskardagen och HR NU.

Som studentmedarbetare på våra event får du möjlighet att vara på plats och ta del av det absolut senaste inom HR samtidigt som du träffar yrkespersoner från hela landet. Kanske träffar du din framtida chef eller favoritkollega?

Under våra olika event behöver vi hjälp med allt ifrån att välkomna deltagare och sponsorer till att stötta talare vid scenen. Arbetet är ideellt, vi står för resorna till och från eventet samt mat och dryck under dagen. Du kommer också att få ett intyg om att du har varit med som studentmedarbetare på eventet. Vi hoppas att det ska hjälpa dig bygga ditt CV.

Anmäl ditt intresse nedan!

student

Jovanna om att vara studentmedarbetare på HR Dagarna 2018

Förra året fick jag möjlighet att delta som studentmedarbetare på HR Dagarna 2018. Det var otroligt roligt och samtidigt givande. Då jag tycker om att nätverka var det ett perfekt tillfälle för mig att både få en fin merit på mitt CV, men också att få knyta nya kontakter inför framtiden. Samtidigt som jag hjälpte till med spännande arbetsuppgifter fick jag även ta del av föreläsningar och workshops som pågick under eventet vilket jag uppskattade.

Tack vare mitt deltagande fick jag värdefulla kontakter och är idag studentrepresentant för HR-nätverket i Örebro.

Jovanna Pettersson 

Ansökan till att bli studentmedarbetare på HR NU 2020 är tyvärr stängd. Tack för visat intresse!