HITTA SVAREN DU SÖKER

Frågor & svar

Här har vi sammanställt de mest vanliga frågor som vi får. Hittar du inte svaret på din fråga? Du är välkommen att kontakta oss på info@sverigeshrforening.se.

Medlemskap

Jag vill bli medlem. Hur gör jag?

Här hittar du våra olika medlemskap. Välj det som passar dig bäst och tryck på ”Bli medlem”. Fyll i dina uppgifter. Grattis, du är nu medlem! Du kan direkt börja nyttja ditt medlemskap, dina förmåner och boka in dig på aktiviteter. Kommande månad får du en avi till din angivna faktureringsadress.

Är du osäker på vilket medlemskap som passar dig bäst? Kontakta oss gärna på info@sverigeshrforening.se så hjälper vi dig.

Vad ingår i mitt medlemskap?

Här hittar du info om ditt medlemskap.

Vilka personer ingår i vårt gruppmedlemskap?

Be kontaktpersonen för ert gruppmedlemskap att kontakta oss på info@sverigeshrforening.se. Om du är osäker på vem som är er kontaktperson kan du fråga oss.

Vi är flera personer i vår verksamhet som vill bli medlemmar. Hur gör vi?

Vad roligt! Om ni är tre personer eller fler som vill bli medlemmar kan ni teckna ett gruppmedlemskap. Kontakta oss på info@sverigeshrforening.se så hjälper vi er.

Jag ska sluta på min arbetsplats, kan någon annan ta över mitt medlemskap?

Ja, det går att byta namnet på ett medlemskap. Du kan själv gå in på Mina sidor och uppdatera namn och kontaktinformationen.

Om du istället ska ta över en kollegas medlemskap som redan har slutat på din arbetsplats så kontakta oss på info@sverigeshrforening.se så hjälper vi dig.

Hur beställer jag ett nytt lösenord till Mina sidor?

Gå in på Mina sidor. Klicka på ”Nytt lösenord” så får du ett nytt lösenord till din e-post. Om du inte fått något mail, vänligen kolla i din skräpkorg så det inte fastnat där. Om det fortfarande inte går att logga in kontakta oss på info@sverigeshrforening.se

Jag har beställt ett nytt lösenord till Mina sidor men inte fått något?

Det nya lösenordet har troligen hamnat i din skärpkorg. Om du mot förmodan inte hittar mailet med det nya lösenordet i skärpkorgen, kontakta oss på  info@sverigeshrforening.se

Jag har frågor kring en medlemsavi/faktura.

Kontakta oss på ekonomi@sverigeshrforening.se och förklara ditt ärande så hjälper vi dig.

Seminarium & Event

Hur anmäler jag mig till ett seminarium?

Här hittar du våra seminarier. Klicka på den region som du vill se aktuella seminarier för. Under regionsidan klickar du på det seminarium som du vill anmäla dig till. Längst ned på sidan för valt seminarium finns en anmälningsknapp. Klicka på ”Anmäl”, logga in och bekräfta bokningen.

Hur anmäler jag mig till ett event?

Här hittar du våra event. Klicka på det event som du är intresserad av.  På eventsidan klickar du sedan på knappen ”Anmäl”, logga in och bekräfta bokningen.

Jag är inte medlem men vill gå på ett seminarium/ett event. Hur gör jag?

Här hittar du våra seminarier. Klicka på den region som du vill se aktuella seminarier för. Under regionsidan klickar du på det seminarium som du vill anmäla dig till. Längst ned på sidan för valt seminarium finns en anmälningsknapp. Klicka på ”Anmäl” och sedan ”Registrera dig här”. Skriv in dina kontaktuppgifter och bekräfta.

Här hittar du våra events.

Observera att seminarier och events är förenade med en kostnad om du inte är medlem.

Hur avbokar jag mig från ett seminarium/aktivitet?

Logga in på Mina sidor. Under fliken ”Bokningar” så hittar du de aktiviteter som du är anmäld till. Om det är en aktivitet som inte är förenad med en kostnad kan du själv avboka dig fram till 48 timmar före aktiviteten. Om det inte finns en avbokningsruta vid aktiviteten kontaktar du oss på info@sverigeshrforening.se

Vi är intresserade av att sponsra ett event. Vem kontaktar jag?

Vad kul att ni är intresserade av att sponsra eller bli partner till något av våra event. Kontakta elin.widmark@sverigeshrforening.se

HR-nätverk

Jag vill gå med i ett HR-nätverk. Hur ansöker jag?

Här hittar du våra HR-nätverk. Välj den region du tillhör och sedan det nätverk du är intresserad av.

Du behöver vara HR PRO-medlem i Sveriges HR Förening för att få ingå i ett HR-nätverk. Är du inte det sedan tidigare så hjälper vi dig att bli det.

Utbildningar

Hur anmäler jag mig till en utbildning?

Här hittar du våra utbildningar. Klicka på den utbildning du vill anmäla dig till. Klicka på anmäl, logga in och boka. På sidan för vald utbildning finns en anmälningsknapp. Klicka på ”Anmäl”, logga in och bekräfta bokningen.

HR People

Jag har inte fått det senaste numret av HR People.

Kontrollera att du har ett giltigt medlemskap genom att logga in på Mina sidor. Kan du inte logga in så är ditt medlemskap ogiltigt och det kan bero på att din senaste avi/faktura inte är betald. Kontakta oss på ekonomi@sverigeshrforening.se så hjälper vi dig.

Om du har ett giltigt medlemskap men ändå inte mottagit HR People, kontakta info@sverigeshrforening.se.

Jag har en idé/ett tips till HR People. Vart vänder jag mig?

Övrigt

GDPR

Här hittar du information kopplat till GDPR och vår integritetspolicy.

0