HR NU 2020

HR NU 2020

 

HR NU blir digitalt
– och vi bjuder in er alla!

När förutsättningarna för fysiska möten och events har förändrats ställer vi om och arrangerar HR NU digitalt. Vi vill i tider av kris ge alla HR-kollegor möjlighet till energipåfyllning, utveckling och dialog. HR NU är kostnadsfritt och tillgängligt för alla!

Samma event, nytt format 

Istället för att HR NU arrangeras som ett fysiskt event kommer nu varje programpunkt bli ett webbinarium på HRNU.se. Till varje webbinarium släpps även ett datum för en uppföljande digital diskussion på Zoom med möjlighet att ställa frågor till talarenMed start i april släpps webbinarium och de digitala diskussionerna löpande.

Registrera dig längst ner på sidan för att delta!

 

Delta på HR NU genom din dator eller ipad

Medarbetarskap i fokus för en lyckad transformation
– Så stödjer HR i praktiken

Under temat ”Medarbetarskap i fokus för en lyckad transformation – så stödjer HR i praktiken” möter deltagarna experter och forskare som delar med sig av deras perspektiv och praktiska tips. Med hjälp av deras expertis reder vi ut medarbetarskapets betydelse för såväl individ som verksamhet.

Vad säger forskningen och vad säger de chefer och ledare som aktivt arbetar med medarbetarskapet i sina verksamheter? I förändring krävs fokus på människan. Vad krävs för att medarbetarna ska ges möjlighet att prestera sitt allra bästa och, dra nyttja av sin fulla potential på ett hållbart sätt i ett helt arbetsliv? Det och mycket mer handlar HR NU om.  

 

Talare HR NU 2020

Sara Mohammar

Sara Mohammar
Läs mer om Sara »

Mike FloretteMike Florette
Läs mer om Mike »

Henrik Dider

Henrik Dider
Läs mer om Henrik »

Frida Mangen

Frida Mangen
Läs mer om Frida »

Anna Grzelec
Läs mer om Anna »

Anders Lindh

Anders Lindh
Läs mer om Anders »

Årets talare

SÅ HÄR DELTAR DU

  • Via länken nedan registrerar du din mailadress. Du får då uppdateringar inför alla släpp.  
  • Vi meddelar dig när ett nytt webbinar släpps. Du tittar på det när det passar dig.  
  • I samband med att ett nytt webbinarium släpps bjuder vi även in till ett datum för en uppföljande digital diskussion tillsammans med den aktuella experten. Diskussionen sker ca två veckor efter ett webbinarium. Vill du delta så anmäler du dig på HRNU.se.  
  • Dagen innan den digitala diskussionen äger rum får du en deltagarlänk skickad till din mailadress. Klicka på den för att delta.  

Tack till vår partner:

akademikerförbundet ssr är en av HR NUs partners

Tack till vår partner:

akademikerförbundet ssr är en av HR NUs partners

0