Se alla nyheter

Delta på digitala HR NU

När förutsättningarna för fysiska möten och events har förändrats ställer Sveriges HR Förening om och arrangerar HR NU digitalt. För att stödja HR:s vidareutveckling i tider av kris öppnas eventet upp för alla och deltagandet blir gratis.  

 

Samma event, nytt format 

Istället för att HR NU arrangeras som ett fysiskt event 7 maj i Stockholm kommer nu varje programpunkt bli ett webbinarium på HRNU.se. Till varje webbinarium släpps även ett datum för en uppföljande digital diskussion på Zoom med möjlighet att ställa frågor till talaren. Med start i april släpps webbinarium och de digitala diskussionerna löpande. 

 

Trots ändrade förutsättningar vill vi fortsätta att skapa mötesplatser för lärande och kunskap. Vi har en ambition om att engagera våra medlemmar året runt och över hela landet. Nu snabbar vi på vår transformation och genomför HR NU digitalt istället för som ett fysiskt event. I de här svåra tiderna vill vi också vara generösa och bjussiga. Vi väljer därför att ta bort anmälningsavgiften till eventet så alla har möjlighet att delta, säger Lena Bjurner, generalsekreterare Sveriges HR Förening 

 

Årets tema för HR NU 

Under temat ”Medarbetarskap i fokus för en lyckad transformation – så stödjer HR i praktiken” möter deltagarna experter och forskare som delar med sig av deras perspektiv och praktiska tips. Med hjälp av deras expertis reder vi ut medarbetarskapets betydelse för såväl individ som verksamhet.  

Vad säger forskningen och vad säger de chefer och ledare som aktivt arbetar med medarbetarskapet i sina verksamheter? I förändring krävs fokus på människan. 
Vad krävs för att medarbetarna ska ges möjlighet att prestera sitt allra bästa och, dra nyttja av sin fulla potential på ett hållbart sätt i ett helt arbetsliv? Det och mycket mer handlar HR NU om.  

 

Så här deltar du: 

  • HRNU.se registrerar du din mailadress. Du får då uppdateringar inför alla släpp.  
  • Vi meddelar dig när ett nytt webbinar släpps. Du tittar på det när det passar dig.  
  • I samband med att ett nytt webbinarium släpps bjuder vi även in till ett datum för en uppföljande digital diskussion tillsammans med den aktuella experten. Vill du delta så anmäler du dig på HRNU.se 
  • Dagen innan den digitala diskussionen äger rum får du en deltagarlänk skickad till din mailadress. Klicka på den när diskussionen startar för att delta.  

 

Du kan också hålla koll på släppen genom att följa Sveriges HR Förening på Facebook eller LinkedIn

Har du frågor kring det digitala HR NU? Kontakta event@sverigeshrforening.se 

0
Diplomerad HR Business Partner VT2021