HR GALAN 2019

8 OKTOBER, BLÅ HALLEN

NOMINERA HÄR

HR-medarbetare

Sveriges HR-medarbetare är en sann eldsjäl och inspiratör som stått upp och trott på sin idé eller sitt projekt men dessutom uthålligt bedrivit ett förändringsarbete för att bryta ny mark.

I kategorin ”Årets HR-medarbetare” kan både enskilda personer och hela team nomineras.

HR-chef

I kategorin Sveriges HR-chef letar vi efter en person som är en riktig ledare inom HR. Det kan antingen vara en chef med medarbetaransvar inom någon av disciplinerna som tillhör HR, eller över en hel HR-avdelning. Denna person har med sitt team uppnått ett hållbart och enastående resultat och vågar sticka ut från mängden.

HR-profil

Sveriges HR-profil kan vara en VD, ekonomichef eller någon annan profil som verkligen banat väg för att HR skall kunna göra sitt arbete ännu bättre.

I denna kategori letar vi efter en sann HR-ambasadör som påverkat andra positivt och som varit en stor kraft- och inspirationskälla.

Vi vill hylla HR-personligheter som gör skillnad!

Som stolt branschförening vill Sveriges HR Förening lyfta de många goda exempel och glödande eldsjälar som finns på våra svenska arbetsplatser. Därför prisar vi i oktober 2019 personer för sina extraordinära insatser i kategorierna; Sveriges HR-medarbetare, Sveriges HR-chef samt Sveriges HR-profil.

Priserna kommer delas ut under HR Galan den 8 oktober i anrika Blå Hallen, Stockholm Stadshus. Mellan den 25 februari och 31 mars kan du nominera dina HR-favoriter inom de olika kategorierna. När tre finalister utsetts i varje kategori får du möjlighet att rösta på vem du tycker skall bli prisad i Blå Hallen.

URVALSPROCESSEN

25 FEBRUARI

Nomineringsprocessen öppnar
24 JUNI

Finalisterna i varje kategori presenteras
12 AUGUSTI

Röstningen öppnar på vår hemsida
8 OKTOBER

Vinnarna utses på HR Galan 2019

JURY

Juryn består av färgstarka och framstående personer som på olika sätt har en bakgrund och är verksamma inom HR. Jurymedlemmarna med ordföranden Lena Hadad är med stöd av styrelsen direkt tillfrågade av Sveriges HR Förening och kommer att ansvara för hela nomineringsprocessen samt utse de tre finalisterna. När finalisterna är utsedda får hela HR-Sverige (även du som inte är medlem) möjlighet att rösta på sin favoritkandidat. Vinnarna kommer att koras och tillkännages under HR Galan 2019.

Våra partners för urvalsprocessen:

Med fokus på de inkomna bidragens innehåll så som insatser, arbetsresultat och i syfte att säkerställa kvaliteten på nomineringsprocessen, kommer våra partners JobZone och Identity ansvara för de kvalitativa bakgrundskontroller- och referenstagningarna.

Lena Hadad -juryordförande

HR-Direktör, Arbetsförmedlingen

Johan Segergren

Medgrundare, Wise Consulting

Sofia Dandenell

HR Business Partner, CGI

Henrik Dider

HR Direktör, Scandic Hotels

Maria Eriksson

VD och partner, Poolia Executive Search

Monica Längbo

HR Direktör, Axfood

Rozita Dadras

Nordic HR Direktör, IBM

Peter Munck af Rosenschöld

VD, Sveriges Företagshälsor

Olivia Schönfeldt

Student, PA- linjen, Umeå Universitet

Priserna delas ut på HR Galan 2019!

Den 8 oktober samlas vi för att presentera vinnarna under HR Galan. Galan kommer att arrangers i anrika Blå Hallen, Stockholm Stadshus. Under kvällen kommer vi, under ledning av Mark Levengood, att hylla de fantastiska ledstjärnor som finns ute i landet.

DATUM:

PLATS:
Blå Hallen, Stockholm Stadshus

NOMINERA HÄR

Vem vill du nominera?

För att kunna göra en rättvis bedömning av de nominerade är det av stor vikt att informationen du anger nedan är korrekt och väl utförlig. Juryn utgår från dina svar när de avgör vilka personer som kommer gå vidare till nästa steg i urvalsprocessen.