HR Galan 2018

Sveriges HR-medarbetare, Sveriges HR-chef & Sveriges HR-profil

9 oktober 2018, Cirkus, Stockholm

Sigill - Årets Medarbetare

Årets HR-medarbetare

Sofia Dandanell
HR Businessparter CGI Sverige

Sveriges HR-medarbetare 2018 är en mycket kompetent, positiv och engagerad person som lyckas inspirera och stötta ledare och medarbetarna på ett pragmatiskt sätt. Med sitt strategiska och operativa arbetssätt bidrar Årets HR-medarbetare till att underlätta vardagen för verksamhetens ledare och medarbetare samt påverka det goda affärsresultatet. Personens förmåga att bli en integrerad del av verksamheten, och inte bara en stödfunktion vid sidan om, är beundransvärt där resultatet av arbetet gjort att medarbetarnöjdheten stigit mycket och stadigt de senaste två åren.

 • Sofia Dandenell
  Sofia Dandenell HR Business Partner, CGI
 • Louise Ring
  Louise Ring HR Direktör, Axfoods

Sigill - Årets ChefÅrets HR-chef

Louise Ring
HR-direktör, Axfood

Sveriges HR-chef 2018 är en strategisk och affärsorienterad visionär som genom sitt mod, sitt positiva förhållningssätt och tydliga ledarskap moderniserat verksamhetens HR-funktion. Denna värdiga vinnare drivs av att skapa affärsnytta och har lyckats leda sitt HR-team med affären i ständigt fokus. Årets HR-chef har genom sitt ledarskap, proffesionalism och kompetens bidragit till att HR-frågorna har fått en given plats i företagsledningen och i affärsplanen, inte minst genom en tydlig HR-medarbetarstrategi.

Sigill - Årets ProfilÅrets HR-Profil

Petter Stordalen
Nordic Choice Hotels

Sveriges HR-profil är en sann inspiratör, entreprenör och modig person som ständigt lyckas utveckla affären utan att tappa fokus på det goda ledarskapet.

Personen använder sin kraft och makt för att påvisa vikten av att ha ett gott ledarskap i kombination med en god arbetsmiljö för att lyckas med affären.

Genom sitt entreprenöriella tänk vågar vinnaren ta saken i egna händer och inte invänta samhällets agerande. På så sätt bidrar vinnaren till en hållbar samhällsutveckling, ett gott arbetsklimat och för många en chans till egen försörjning.

 • Petter Stordalen
  Petter Stordalen Entreprenör och ägare, Nordic Choise Hotels

Årets HR-Medarbetare

ÅRETS

HR-medarbetare

 • Hanna Wiljebrand
  Hanna Wiljebrand Affärsutvecklare och HR-specialist, Create Business Incubator
 • Rekryteringsenheten
  Rekryteringsenheten HR-specialister, Trafikverket
 • Sofia Dandenell
  Sofia Dandenell HR Business Partner, CGI

Årets HR-Chef

ÅRETS

HR-chef

 • Henrik Dider
  Henrik Dider HR Director, Polisen
 • Lena Östblom
  Lena Östblom HR Direktör, Ängelholms kommun
 • Louise Ring
  Louise Ring HR Direktör, Axfoods

Årets HR-Profil

ÅRETS

HR-profil

 • Madeleine Raukas
  Madeleine Raukas Direktör, Trafik & Service SJ AB
 • Morgan Alling
  Morgan Alling Skådespelare, manusförfattare, folkbildare
 • Petter Stordalen
  Petter Stordalen Entreprenör och ägare, Nordic Choise Hotels

Årets HR-hjältar 2018

På galan presenterar vi

SVERIGES

HR-medarbetare


Sveriges HR-medarbetare är en sann eldsjäl och inspiratör som stått upp och trott på sin idé eller sitt projekt men dessutom uthålligt bedrivit ett förändringsarbete för att bryta ny mark. I kategorin ”Årets HR-medarbetare” och team nomineras.

SVERIGES

HR-chef


I kategorin Sveriges HR-chef letar vi efter en person som är en riktig ledare inom HR. Det kan antingen vara en chef med medarbetaransvar inom någon av disciplinerna som tillhör HR, eller över en hel HR-avdelning. Denna person har med sitt team uppnått ett hållbart och enastående resultat och vågar sticka ut från mängden.

SVERIGES

HR-profil


Sveriges HR-profil kan vara en VD, ekonomichef eller någon annan profil som verkligen banat väg för att HR skall kunna göra sitt arbete ännu bättre. I denna kategori letar vi efter en person som påverkat andra positivt och som varit en stor kraft- och inspirationskälla.

Medverkande

 • Ann Hellenius
  Ann Hellenius CIO, Postgirot
 • Anne Haaber-Bernth
  Anne Haaber-Bernth Landschef, SAP Svenska
 • Lisa Gunnarsson
  Lisa Gunnarsson VD, LinkedIn Norden
 • Michael Wolf
  Michael Wolf

Moderatorer

Vi vill lyfta dig som gör skillnad!

Som stolt branschförening vill Sveriges HR Förening lyfta de många goda exempel och glödande eldsjälar som finns på våra svenska arbetsplatser. Därför delar vi under 2018 för första gången någonsin ut pris till tre hjältar i kategorierna; Sveriges HR-medarbetare, Sveriges HR-chef samt Sveriges HR-profil.

Priserna kommer delas ut i samband med HR Dagarna den 9 oktober och mellan den 1-22 juni kan du vara med och skicka in tips om dina HR-favoriter inom de olika kategorierna.

Priserna delas ut på HR Galan 2018!

Den 9 oktober 2018 kommer vi för första gången presentera de utsedda HR-hjältarna 2018! Galan kommer ta plats på Cirkus i Stockholm den 9 oktober. Under kvällen kommer vi tillsammans att hylla de fantastiska exempel och ledstjärnor som finns ute i landet.

På galan finns det ett begränsat antal platser. Du kan därför anmäla intresse om att gå på galan redan nu!

Tid: 9 oktober från kl 19.00
Plats: Cirkus, Stockholm
Pris: 4790 kr

champagne-hr-gala

Som branschförening för medarbetare och ledare inom HR tar vi nu ännu ett steg för att stärka HR-professionen genom att uppmärksamma våra HR-hjältar!

Varje dag arbetar tusentals dedikerade personer med och inom HR för att skapa arbetsplatser i världsklass för miljoner yrkesverksamma individer runt om i Sverige. Vi på Sveriges HR Förening vill uppmärksamma några av dessa fantastiska HR-hjältar som varje dag bidrar till att andra människor och verksamheter utvecklas och växer.

Till min stora glädje kommer några av Sveriges mest kompetenta, passionerade och erfarna personer från olika roller och verksamheter att

personer från olika roller och verksamheter att hjälpa oss i jakten på dessa HR-hjältar. Kanske är du eller någon du känner en av de som vi vill hylla?

Läs mer om de olika kategorierna, urvalsprocessen, juryn och själva prisutdelningen här nedan. Jag ser verkligen fram emot att kora och fira 2018 år HR-hjältar!

Manne Didehvar
Generalsekreterare Sveriges HR Förening

9

NOMINERINGAR

3

PRISER

 • 00 Dagar
  kvar
 • 00 hours
 • 00 minutes
 • 00 seconds

Tidslinje

Tidslinje

1 juni

Öppet för allmänheten att lämna in bidrag i de tre kategorierna.

22 juni

Sista dag att lämna in bidrag på HR-hjältar.

6 september

De nominerade offentliggörs.

9 oktober

Vinnarna presenteras under HR Galan.

Start typing and press Enter to search