Se all digital kunskap
WEBBKURS

Videomöten - en grundkurs för mötesledare

39 minuter

Pris: Endast tillgängligt för medlemmar
Medlemspris: Kostnadsfritt

Om webbkursen

Teknik som strular, deltagare som läser mejl samtidigt eller oklar information inför mötet. Att lyckas med ett videomöte handlar både om planering och teknik. I den här webbkursen lär du dig vilka de vanligaste fallgroparna är och hur du som mötesledare kan undvika dem.

Upplägg

Webbkursen är uppdelad i korta moment där en del är max 10 minuter. Du examineras efter varje del och du får ett diplom efter genomförd kurs.

• Teknik vid videomöten
  • Förberedelser för mötesledare
  • Förberedelser för mötesdeltagare
  • Mötesinbjudan
  • Mötesagenda
  • Förberedelser för mötesplats och teknik
  • Genomföra videomötet
  • Möteskommunikation
  • Inleda och avsluta mötet
  • Skapa engagemang under mötet

Den här webbkursen är en del av Diploma
Sveriges HR Förening har tillsammans med Diploma tagit fram en, för våra medlemmar, anpassad utbildningsmiljö.
Självklart kan även den nya kunskapen mätas och diplom erhållas. Idag erbjuder vi dig som medlemsförmån, helt kostnadsfritt över 350 utbildningar som ingår i ditt medlemskap. Du hittar utvalda kurser i vår Digitala kunskapsbank och genom Mina sidor kan du hitta hela Diplomas kursbibliotek.

Föreläsare:

Josefina Sahlin
Videoproducent

Josefina Sahlin är lärare, videoproducent och operativ chef på Moderskeppet. Hennes specialitet är redigering av rörlig bild i programmet Premiere Pro. Josefina har även vana av att arrangera videomöten.