Se all digital kunskap
WEBBKURS

Jobba hemma med bra ergonomi

10 minuter

Pris: Endast tillgängligt för medlemmar
Medlemspris: Kostnadsfritt

Om webbkursen

I den här utbildningen får du som arbetar hemifrån eller på resande fot råd kring god ergonomi såsom arbetsställningar och redskap i din omgivning som kan bidra till att bibehålla din hälsa.

Upplägg

Utbildningen är uppdelad i korta moment där en del är max 10 minuter. Du examineras efter varje del och du får ett diplom efter genomförd kurs.

• Dina ögon och din skärm
  • Sitt eller stå ergonomiskt framför skärmen
  • Axlar, nacke och tår
  • På resande fot med din laptop

Den här webbkursen är en del av Diploma
Sveriges HR Förening har tillsammans med Diploma tagit fram en, för våra medlemmar, anpassad utbildningsmiljö.
Självklart kan även den nya kunskapen mätas och diplom erhållas. Idag erbjuder vi dig som medlemsförmån, helt kostnadsfritt över 350 utbildningar som ingår i ditt medlemskap. Du hittar utvalda kurser i vår Digitala kunskapsbank och genom Mina sidor kan du hitta hela Diplomas kursbibliotek.

Föreläsare:

Lena Sivre
Arbetsterapeut

Lena Sivre är legitimerad arbetsterapeut och universitetsadjunkt på Hälsohögskolan vid Jönköpings Universitet, där hon undervisar om ergonomi, hälsa, miljö och kreativitet.