Se all digital kunskap

Pris: Kostnadsfritt
Medlemspris: Kostnadsfritt

Hej HR!

Förändring pågår överallt i våra organisationer och innovation är nyckeln till framtiden – men hur ska man hänga med i allt?! Jo – genom att samla så många perspektiv som möjligt.

Mitt namn är Lena Bjurner och i den här podden träffar jag generalister och experter. Från näringsliv och offentlig sektor. Från startups och stora organisationer. Det blir pang på om vad som pågår just nu. Och tankar om framtiden.

I detta avsnitt:

Svenska fintechbolaget Zimpler växer i raketfart. Linda Höglund klev in som Chief People Officer för ett år sedan när bolaget var runt 30 personer. Nu är de 170 personer och nästa steg är global expansion. I ett samtal med Lena Bjurner delar Linda med sig av resan till idag, framtida planer och hennes lärdomar.

Lyssna på avsnitt 28 för att höra med om:

• Varför Linda inte ville arbeta enligt ”regelboken” när hon byggde HR-teamet.
  • Beslutet att få in en Diversitety and CSR Manager i teamet i tidigt skede.
  • Utmaningarna i en snabbt växande organisation som behöver ta snabba beslut.
  • Hur behåller man kulturen när organisationen växer i raketfart?
  • Vikten av att mixa kompetenser för att bygga inkludering.

Musik: I Am Karate

Avsnittet släpptes 27 maj 2022