Se alla nyheter

Nu öppnar anmälan till höstens start av utbildningen Diplomerad HR Business Partner.

Är du redo för nästa steg i din HR-karriär? Utbildningen Diplomerad HR Business Partner är utvecklat för att möta dagens och morgondagens krav på HR-kunskaper. Som strategisk HR Business Partner kommer du att verka för att stärka HR:s position på ditt företag eller i din organisation. Utbildningen anordnas av Sveriges HR Förening tillsammans med IHM Business School.

Utbildningen genomförs under 12 dagar uppdelat i fem block och du får tillgång till individuell coaching vid fyra tillfällen. Utbildningen anordnas av Sveriges HR Förening tillsammans med IHM Business School.

Block 1 – Rollen som HR Business Partner
Block 2 – Affärsmannaskap
Block 3 – Strategisk HR
Block 4 – Leda i förändring
Block 5 – Kommunikation

Datum: Utbildningen innefattar 12 dagar uppdelat på fem block. Startdatum 14 september i Stockholm och 21 september i Göteborg.
Plats: Välj Stockholm eller Göteborg. Utbildningsformen kan komma att ändras till digital.
Pris: Ordinarie pris 62 500 kr, HR BAS-medlem 49 500 kr, HR PRO-medlem 43 500 kr (pris ex moms)
Mer info och anmälan: Klicka här

Till anmälan

Klicka här för mer info och anmälan till utbildningen.

Har du frågor om utbildningen, maila oss här.

Delta digitalt på HR NU