HR fortsätter att växa i status internationellt. Att kunna kommunicera tryggt och professionellt på engelska ses alltmer som en nödvändighet för karriärutvecklingen. Denna nyligen uppdaterade kurs ger HR-specialister möjlighet att tillbringa två dagar i gruppdiskussioner om viktiga HR-teman på engelska. De två dagarna planeras så mycket som möjligt efter deltagarnas prioriterade områden.

Denna nya två dagars kurs är för HR-proffs som känner sig ganska bekväma på engelska (*B1/B2 nivå eller högre) men vill förbättra sina aktiva kunskaper inom arbetsrelaterade situationer. Gruppen består av 4-8 deltagare.

Kursinnehåll
Merparten av tiden kommer att fokuseras på att identifiera och träna rätt terminologi och uttryck i riktiga diskussioner om verkliga utmaningar. Du breddar ditt ordförråd för HR och professionella situationer och får gott om utrymme att öva med hjälp av nyckelord.

Du får träna att presentera och förklara dina kompetensområden för andra, både HR-proffs och icke-specialister. Du kommer också säkert att lära dig mer om områden som du är mindre bekant med. Vi jämför processer och policyn, diskuterar svensk praxis och tittar på skillnader mellan olika länder och HR-kulturer. Allt på engelska.

Bland HR-teman som kan komma att diskuteras under träningen finns t ex aktuella globala trender inom HR, HR-system, rekrytering och kompetensförsörjning, förändringsledning, attraktiva arbetsgivare, arbetsmiljö och löner och förmåner.

Deltagare kommer att:
• Utöka och konsolidera sitt ordförråd inom HR
• Känna sig tryggare med att använda engelska i professionella sammanhang
• Träna att interagera formellt och informellt i möten, diskussioner och presentationssituationer

Före kursen skickar vi ut ett frågeformulär för att identifiera dina behov, prioriteringar och intresseområden samt ge oss en uppfattning om dina förkunskaper i språket.

Datum: 4-5 december 2019

Plats: Göteborg

Kursledare: The London School of English

Tid: 09.00-17.00

Pris: Ordinarie pris: 13 900 SEK

HR BAS: 10 900 SEK ex moms

HR PRO: 9 900 SEK ex moms

OBS! Som medlem i Sveriges HR Förening får du rabatt på denna utbildning.

Medlemskap HR BAS 20% rabatt, du betalar då endast 10 900 SEK ex moms.

Medlemskap HR PRO 30% rabatt, du betalar då endast 9 900 SEK ex moms.

Kursledare

The London School of English är en av Sveriges ledande språkutbildare i engelska och en av de främsta utbildarna i Storbritannien. The London School of English är världens högst rankade språkskola på Trustpilot, med en genomsnittlig poäng på 9,6 av 10 och den äldsta ackrediterade engelskskolan i världen.

  • Tobias Odervång
    Tobias Odervång Medlems- och utbildningsansvarig

    Mobil: 0708-49 49 54

Start typing and press Enter to search