VÅR TIDNING

HR People

Vårt magasin HR People Sveriges vassaste HR-magasin. Här får du ta del av trender, omvärldsanalyser och forskning inom HR, kompetensförsörjning och arbetsmarknad. Du får också möta personer som gör verklig skillnad och som ärligt och transparent delar med sig av sina erfarenheter och råd.

HR People är det självklara magasinet för beslutsfattare, beslutspåverkare och studenter som är genuint intresserade av frågor inom HR, kompetensförsörjning och arbetsmarknad. Innehållet i magasinet ska inspirera och coacha, men också driva förändringar och opinion.

Du kan prenumerera på HR People för 1950kr/år exkl. moms och får då det omtyckta magasinet hem till dig sex gånger per år. Som medlem ingår en prenumeration i ditt medlemskap utan extra kostnader och mycket mer. Du kan även läsa utvalda artiklar och intervjuer online här.