Välkommen till
HR Dagarna 2018!

Kompetensförsörjning- en affärsrisk och framgångsfaktor
9-10 oktober 2018, Cirkus, Stockholm

REKOMMENDERAR

Tema: Kompetensförsörjning
– en framgångsfaktor och affärsrisk

• 00 dagar
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Årets talare

• Anna-Karin Hatt
    Anna-Karin Hatt VD, ALMEGA
  • Nils Karlson
    Nils Karlson VD OCH GRUNDARE, RATIO
  • Claes Peyron
    Claes Peyron MANAGING DIRECTOR, UNIVERSUM
  • Jessica Löfström
    Jessica Löfström VD, EXPANDERAMERA

Mark Levengood

Det här är HR dagarna

HR står idag inför stora utmaningar för att kunna säkerställa en hållbar kompetensförsörjning på våra arbetsplatser. Detta är någonting som i allra högsta grad kan vara en affärskritisk och är avgörande för verksamhetens resultat, konkurrenskraft och attraktivitet. Som branschförening vill Sveriges HR Förening därför främja inspiration, kunskapspåfyllning och nätverkande för alla som arbetar med HR-frågor. HR Dagarna är en självklar arena för detta.

HR Dagarna har i många år varit en plats för kunskapspåfyllning, inspiration och nätverkande för hela HR-branschen. Med några av de absolut bästa talarna och experterna har vi som mål att du som deltar på HR Dagarna skall känna dig mer inspirerad och stärkt i ditt fortsatta HR-arbete.

2018 kommer vi fokusera på just temat kompetensförsörjning och undersöka hur detta både kan vara en affärsrisk men även hur det kan bli en framgångsfaktor för den som arbetar målinriktat och strukturerat. Moderator för HR Dagarna 2018 är omåttligt populära och rutinerade Mark Levengood!

Utvecklas med oss

Sveriges HR Förening arbetar för att utveckla och stärka HR-professionen. HR Dagarna och medlemsmagasinet HR People är två kanaler för dig som vill hålla dig uppdaterad och utvecklas i din yrkesroll. Nu får du som ännu inte är medlem i Sveriges HR Förening en halvårsprenumeration av HR People på köpet när du anmäler dig till HR Dagarna!

Anmäl dig här

PS. Du vet väl att du som medlem även får 20% rabatt på deltagaravgiften på HR Dagarna?

Fyra nummer av
HR People ingår!

9 oktober

Under HR Dagarnas första dag kommer vi undersöka temat kompetensförsörjning med bland andra:

Anna-Karin Hatt, VD på Almega
Henrik Malm Lindahl, Docent i ekonomisk historia och utredningssekreterare vid Delmi
Lena Östblom, HR- chef och Lillian Eriksson, Kommundirektör för Ängelholms kommun
Anders Hvarfner, Koncernchef för Intendia Group

HR dagarna, dag 1

HR dagarna, dag 2

10 oktober

Under HR Dagarnas andra och sista dag kommer vi undersöka ämnet kompetensförsörjning med bland andra:

De utnämnda till utmärkelserna Sveriges HR-chef, HR-medarbetare och HR-profil
Claes Peyron
, Managing Director på Universum
Petter Bohman, Visualization Expert på Accenture

Programmet uppdateras löpande. Den 1 augusti presenterar vi även en än så länge hemlig talare!

Anmäl dig till HR Dagarna

9-10 oktober, Cirkus, Stockholm

Missa inte att boka din plats på ett av Sveriges absolut viktigaste event inom HR. Du anmäler dig enkelt genom länken nedan.

Priser (exklusive moms):

Biljett två dagar: 6 900 kr
Biljett en dag: 5 400 kr
Biljett halvdag (inkl. lunch): 3 450 kr
Medlemsrabatt: 20% rabatt på ordinarie pris.

Anmäl dig här

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss? Skicka ett mail till event@sverigeshrforening.se

HR dagarna, HR Galan

Quote

”Känns som att jag fick mig en god dos av vad som gäller för HR i framtiden. Uppskattas verkligen!”

Deltagare
HR Dagarna 2018