Välkommen till Forskardagen!

• 00 seconds

Zorica Bodiroza

Det här är Forskardagen

Arbetslivet har under de senaste decennierna gått mot mer flexibilitet, inte minst i fråga om när, var och vilka vi utför arbete med. Denna flexibilitet innebär stora fördelar och är en förutsättning för dagens arbetsliv men det nya gränslösa arbetslivet medför också utmaningar för både arbetsgivare och arbetstagare.

På årets Forskardag är vår ambition att belysa vilka förutsättningar, utmaningar och behov som uppstår i det nya arbetslivet där gränsen mellan arbete och fritid suddas ut allt mer och att gränserna i tid och rum och för när och hur arbetet utföras blivit luddigare.

Förutom ett givande och spännande program kommer vinnare av HR Forskarpris 2018 att delas ut.

Moderator för Forskardagen är Zorica Bodiroza.

Årets talare

Anmäl dig till Forskardagen

23 november, Finlandshuset Konferens, Stockholm

Missa inte att boka din plats på ett av Sveriges absolut viktigaste event inom forskning för HR. Du anmäler dig enkelt genom länken nedan. Priserna är skrivna exklusive moms.

Avbokningsregler:

Kostnadsfri avbokning gäller fram till 12 veckor innan startdatum. Vid förhinder kan platsen överlåtas till annan person i samma företag efter samråd med Sveriges HR Förening. Vid eventuell avbokning på grund av sjukdom krävs läkarintyg och kunden äger då rätt att återfå 100% av avgiften.

Priser:

Biljett ordinarie pris: 4 450 kr

Medlemsrabatt: 20% rabatt på ordinarie pris.

Student: 1000 kr

logga_azets