Talent management utbildning

In

Omvänt: 92% av svenska företag befolkas av inte helt engagerade anställda som inte riktigt arbetar med rätt saker.

Hur kan man få fler att bli engagerade och att jobba med rätt saker? Det är potentialen med rätt Talent Management!

Vad är Talent Management

Talent Management handlar om hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare att genomföra företagets strategi. De företag som lyckas belönas rikligt: ökad omsättning per anställd, ökad lönsamhet och ökat börsvärde! (Allt enligt forskning som visas under kursen).

Ta nästa steg inom Talent Management

Kursen erbjuder dig ett helhetsperspektiv inom Talent Management som ska ge både inspiration och konkreta verktyg till att driva ditt arbete med Talent Management utifrån de nya villkoren i omvärlden och på arbetsmarknaden. Du får med dig modeller, checklistor och många goda idéer från kursledare och deltagare. Under utbildningen läggs stor vikt på praktikfall och erfarenhetsutbyte mellan deltagarna.

Kursupplägg Talent Management

Under utbildningen går vi bland annat igenom:

• Talent Management 2.0 – Vad innebär Talent Management idag?
  • Employer branding i en förändrad omvärld där digitaliseringen skapar oändliga möjligheter
  • Hur intervjuar man för att hitta individens förmåga istället för hens historik eller drömar ?
  • Hur skapas lärande organisationer?
  • Hur kommunicerar man på ett sätt som skapar engagemang?
  • Från chef till ledare, coach och mentor.
  • Morgondagens HR-arbete – utmaningar och möjligheter att göra skillnad.
  • Hur kan HR sätta Talent Management-frågorna på ledningens agenda?

Kommentarer från deltagare om utbildningen i Talent Management

”Hoppas kunna förmedla den inspiration kursen gav mig till mitt team i min organisation”!

”Jag är mycket nöjd och lämnar med mycket energi, många idéer, stärkt i att jag är på rätt väg”.

”Jag har fått både inspiration och nya perspektiv och mer konkreta tips på hur vi ska komma vidare med vårt arbete med en TM-strategi. Spännande best practice också från en av de andra kursdeltagarna”.

I priset ingår även för-, eftermiddagsfika samt lunch – boka din plats idag!

Kurslitteratur som ingår i avgiften: Från Napoleon till VOKA – är du redo för framtidens organisationer?

philip-sjogren-talent-management

Kursledare

Philip Sjögren har snart 25 års konsulterfarenhet av verksamhetsutveckling. Till början med fokus på strategi- och organisationsfrågor, för att sedan allt mer övergå till utveckling av ledarskap och företagskultur.

Kärnfrågan har alltid varit: hur ska ledare och organisationer engagera medarbetarna mot ett gemensamt mål. På senare år har Philip också arbetat mycket med interkulturella frågor: hur ska personer i internationella team förstå varandra bättre?

Philip började sin karriär som diplomat i utrikesdepartementet tidigt 90-tal, för att sedan gå över till McKinsey & Co där han inledde sin konsultbana. Han har även haft ledande befattningar inom Krauthammer International samt drivit ett eget bolag i många år.

Philip är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och arbetar flytande på fem språk.

Talent Management – Stockholm 27-28 November

En två dagars utbildning (27-28 november) för dig som ger dig ett helhetsperspektiv inom Talent Management.   En undersökning från 2017 i Sverige visar att bara 8% av svaranden instämmer helt i att deras ”Performance-processer driver engagemang och driver rätt aktiviteter”.  Omvänt: 92% av svenska företag befolkas av inte helt engagerade anställda som inte riktigt [...]