Så fattar du beslut på 208 sekunder

 In

Ta kommando över det oförutsägbara!

När ett politiskt beslut på andra sidan Atlanten i ett slag kan påverka hela din business eller när en ny affärsmodell, med ursprung i ett garage i Mumbai, omkullkastar dina erbjudanden – då gäller det att agera på stört.

”Ett företags konkurrenskraft består av dess samlade förmåga till innovation”, säger Ylva, som föreläser om att en gång för alla riva pyramiderna och successivt skapa cirkulära organisationer.

Här har chefen klivit ner och medarbetarna ”vippats upp”. Och alla bidrar till en organisation som snabbt kan ställa om.

Så hur säkerställer du att ditt företag har en snabbfotad kultur, byggd på kreativitet och innovation?  Vi reflekterar tillsammans över vilket ledarskap, medarbetarskap och organisationsmodeller som krävs.

Under seminariet kommer vi prata om:

  • Öka din förståelse för hur snabba och oförutsägbara förändringarna är. Du kan gå från vinnare till förlorare på ett ögonblick.
  • Vi behöver nya sätt att leda. Dagens linjeorganisationer är passé och motverka viktiga konkurrensfaktorer som innovation och kreativitet.
  • Alla medarbetare är kloka, kreativa och kompetenta. Hur säkerställer du att alla är redo att snabbt kunna agera och bidra när vi utsätts för oväntade förändring (208-sekundersbeslut)?

seminarie-ylva-m-andersson

Om Ylva

Ylva M Andersson är journalist och medieprofil med erfarenhet som  högsta chef för bl a Sveriges Television och Sveriges Radio i Göteborg samt TV4 i Västra Sverige.

Ylva har lett flera genomgripande förändringar i den komplexa och konkurrensutsatta mediebranschen.

Idag är hon strategisk rådgivare åt chefer och ledningsgrupper i flera olika branscher.

Senaste inläggen
Föredragshållare:
Plats:
Startdatum:
Slutdatum:
Tid: -
Pris medlem:
Pris medlem Pro:
Pris icke medlem:
Sista anmälningsdag:

Anmälan »


Start typing and press Enter to search