HR-träffar i region Syd

In

Seminarier från Sveriges HR Förening är en självklar väg till kompetenspåfyllning och inspiration för dig som arbetar med HR. Seminarierna genomförs på olika platser i landet och våra frukostseminarier finns dessutom online under mina sidor för dig som är medlem.

Temat för de olika seminarierna varierar, men är alltid aktuella och noga utvalda av oss på Sveriges HR Förening utifrån de önskemål och trender vi ser i vår bransch.

Våravslutning i region syd, 6/5

16.15 börjar vi med mingel/mat 17.00 -18.30 börjar föreläsningen med Anna Krantz 18.30-19.00 mingel Konflikter och konflikthantering ur ett neuroledarperspektiv Konflikter, illa hanterade kostar i mänskligt lidande men även ur ett ekonomiskt perspektiv. Hur kan vi tillsammans förstå, hantera och förebygga den skada som destruktiva konflikter medför? Föreläsningen lyfter frågan ur ett neuropsykologiskt perspektiv. Anna [...]