HR-träffar i region Öst

In

Seminarier från Sveriges HR Förening är en självklar väg till kompetenspåfyllning och inspiration för dig som arbetar med HR. Seminarierna genomförs på olika platser i landet och våra frukostseminarier finns dessutom online under mina sidor för dig som är medlem.

Temat för de olika seminarierna varierar, men är alltid aktuella och noga utvalda av oss på Sveriges HR Förening utifrån de önskemål och trender vi ser i vår bransch.

Charbél Gabro, Jalla – Integrera flera! Uppsala 7/5

Vinnare av Årets talare - Genombrott 2018. Charbél Gabro föreläser med fokus på integration. Han delar med sig av hur det kan vara att komma från en tung uppväxt i utanförskap bland kulturkrockar, där drömmar och mål inte är i sikte, till att ändra tanke- och beteendemönster och finna inneboende motivation. Han har en unik [...]