HR-träffar i region Norr

In

Seminarier från Sveriges HR Förening är en självklar väg till kompetenspåfyllning och inspiration för dig som arbetar med HR. Seminarierna genomförs på olika platser i landet och våra frukostseminarier finns dessutom online under mina sidor för dig som är medlem.

Temat för de olika seminarierna varierar, men är alltid aktuella och noga utvalda av oss på Sveriges HR Förening utifrån de önskemål och trender vi ser i vår bransch.

Anställningens upphörande vid personliga skäl – 5/11, Luleå

Uppsägning på grund av personliga skäl kan vara en utmaning för arbetsgivaren att hantera rätt. Seminariet syftar till att ge praktiska råd kring hur arbetsgivaren bör agera när arbetstagare av olika anledningar inte lever upp till arbetsgivarens förväntningar eller missköter sig. Catarina Johansson, Almega diskuterar de praktiska aspekterna på handläggningen av uppsägningsärenden med betoning på [...]