HR-träffar i region Norr

In

Seminarier från Sveriges HR Förening är en självklar väg till kompetenspåfyllning och inspiration för dig som arbetar med HR. Seminarierna genomförs på olika platser i landet och våra frukostseminarier finns dessutom online under mina sidor för dig som är medlem.

Temat för de olika seminarierna varierar, men är alltid aktuella och noga utvalda av oss på Sveriges HR Förening utifrån de önskemål och trender vi ser i vår bransch.

Ohövliga beteenden i arbetslivet – 14/2, Luleå

Kollegan som fäller nedlåtande kommentarer, kollegor som inte hälsar på varandra i korridoren och någon som glöms bort att bjudas med på kontorsfikan. Det kan beskrivas som ohövliga beteenden och handlar om subtila men vardagliga negativa beteenden i arbetslivet. Det kan upplevas som småsaker men dessa, både medvetna och omedvetna handlingar, har visats för med [...]