Framgångsrikt samarbete mellan HR och Business, Göteborg – 5/3 | HR Pub

In

Varmt välkomna till en HR-pub om ett framgångsrikt samarbete mellan HR och Business med fokus på:

• Vikten av ett starkt ledarskap
    • Engagemang
    • Utmaningen att verka i en bransch med kompetensbrist

Sofia Dandenell jobbar som HR Business Partner på CGI i Göteborg och utsågs till Årets HR-medarbetare av Sveriges HR-förening 2018. Sofia har jobbat som HR Business Partner i tre år och har innan det varit verksam i olika ledarroller i verksamheten.

Sofia har med sig Behrooz Malekzadeh som ansvarar för CGIs verksamhet i West och tillsammans kommer de berätta om hur de har utvecklat CGIs verksamhet i Göteborg under de senaste tre åren då nyckeltalen lyste röda, till att nu lysa gröna. CGI är Sveriges största IT-tjänstebolag och kompetensbristen är stor inom branschen.

I resan att utveckla verksamheten har fokus varit på att utveckla personalen istället för att tappa den och då har ledarskap och engagemang varit centralt.

17:00 – Mingel
18:00 – Föredraget börjar

Sofia Dandenell, vinnare av Årets HR Medarbetare 2018 på HR Galan.